Lue tästä meidän keittiöhenkilökunnan suosituksia uusilta listoiltamme!

Uudet menut – uudet kujeet, uusi ravintola? Miten me uudistuttiin?
Ootko jo kuullu uutiset? Me pistettiin Sodiksessa sekä Kajaanissa tuulemaan!
Avasimme Sodankylässä uuden ravintolan Hotel Karhuun ja Kajaanissa muutimme listaa Kitchen & Bar Kajanuksella!


Olemme uudistaneet Peerâ’lla niin aamiaisen, kuin myös kohteiden ravintoloiden A la Carte listat! Listalta löytyy nykyään erilaisia makuja, joita voit nauttia niin Lapissa, Sodankylässä kuin Kainuussa, Kajaanissakin!

Uudet aamiaiset sekä A la Carte!

Aamiaisella jaksaa pitkälle päivään!

Peerâ-aamiainen meillä pidetään runsaana sekä monipuolisena. Aamiaiselle saapuvat niin yötä olleet matkailijat, kuin myös paikallisetkin.

Tälle talven aamiaislistalle kehittelimme uutuuksia, mutta myös vanhoja klassikoita päätettiin pitää. Uutuutena esimerkiksi riisipuuro, paahdettuja fetajuustotomaatteja sekä karitsanmakkaraa. Vanhoina tuttuina löydät esimerkiksi pekonin, munakokkelin sekä monipuoliset leivät niiden lisukkeineen ja tottakai meidän puurobaarin!

Uusia herkkuja Carte-listalle kera klassikoiden!


Uudistuksen myötä saimme herkkusuille uusia makuja, kuten erilaisia pastoja sekä uuden tulokkaan Italiasta, Pinsan, lue tästä lisää alta! Laajensimme myös hieman burgereiden osuutta, nämä ovat suosittuja kummassakin kohteessa, uutena tulokkaana listalle pääsi Crispy Chicken -burger!

Mikä ihmeen PINSA?

Meidän listalle ilmestyi tämä raikas tuulahdus Italian mailta!


Pinsa on pizzan kaltainen, kotoisin Italiasta, mutta jujuna tässä on se, että se ei kuitenkaan ole ihan niin hevi kuin pizza, eli mahaan mahtuu myös jälkkäriä.


Pinsa on meillä hapanjuuripinsa, jossa burrata-juustoa, napolinsalamia,
pikkelöityä fenkolia sekä basilikaa & oliiviöljyä.

Mitä keittiöhenkilökunta suosittelee?

Soile A.: Aamiaiselta rullattu pekoni, pekoni 2.0! Tämä tuo esiin pekonin parhaat ominaisuudet, rapea pinnasta, mutta mehevä sisältä.

Jyri: Turskaa, joka on makuelämys nyytissä. Kun tehdään, niin turska on simppeli, mutta makumaailmaltaan todella monipuolinen!

Soile L: Peerâ’n härkää, pippurikastike on meillä tehtyä!

Minttu: Aamiaiselta nostaisin esiin riisipuuron, ei kovin monesta paikasta muualta sitä saa, ja meillä se on todella hyvää!